TÜM ÜNİ-SEN'DEN REKTÖR HOCAYA ZİYARET

TÜM ÜNİ-SEN'DEN REKTÖR HOCAYA ZİYARET

Tüm Üniversite Çalışanları Sendikası (Tüm Üni-Sen) Genel Başkanı Mecbur Bodur, Bilecik İl Başkanı Doç. Dr. Taner Bilgin, Üniversite Temsilcisi Mehmet Laçin ve bazı yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir'i ziyaret etti. 

Rektör Beydemir'e hayırlı olsun temennilerinde bulunan heyet daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhami Yurdakul ve Prof. Dr. Mustafa Koyun, İİBF Dekanı Prof. Dr. İsmail Hakkı İşçan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Kurban, Personel Daire Başkanı Akif Tetik'i makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler. 

Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan Tüm Üni-Sen Genel Başkanı Mecbur Bodur, "Sayın Rektörümüzün ve diğer yöneticilerimizin, üniversite çalışanlarının sorunlarına yönelik, ilgi ve çözüm odaklı, paydaşlarla birlikte sorunları çözmeye dönük yaklaşımlarından dolayı kendilerine özellikle teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Samimiyetleri ve yakın ilgilerinden dolayı bütün kurum yöneticilerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar dileklerimizle, üniversitemize ve ilimize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3707 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum