"TÜRK MİLLETİ DAMARLARINDAKİ ASİL KANIN GEREĞİNİ YAPMIŞTIR"

"TÜRK MİLLETİ DAMARLARINDAKİ ASİL KANIN GEREĞİNİ YAPMIŞTIR"

Birlik beraberliğimizi bozmak isteyen şer odakları ülkemiz üzerinde bir oyun planlamaktaydılar. Ancak aziz milletimiz şer odakları karşısında bir olmuştur. Bu olay silahlı kuvvetlerimizin içerisindeki bir azınlık, ülkemizin birliğini beraberliğini hazmedemeyen bir grubun bir ihanet hareketidir.  Bu vatana ihanet edenler bedelini ağır ödeyeceklerdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dediği gibi, biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Biz yola çıkarken bu davaya başımızı koyduk. Ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye eski Türkiye değil. Milletimizin devletine sahip çıkması şer odakların bu girişimini başarısız kılmıştık.

Belde halkımız da haberi duyar duymaz belediyemiz de toplanmış, tepkisini dile getirmiştir. Yüce milletimiz devletine hainlik ederlere gereken en ağız cevabı vermiş, namlunun önüne dikilmiştir. Necip Türk milleti damarlarındaki asil kanın gereğini yapmıştır.

Ordu bizim ordumuz, komutanlar bizim komutanlarımız, fakat ordunun içerisindeki küçük bir grubun yaptığı bu haince girişiminde hesabı sorulacaktır. Milletimiz demokrasisine sahip çıkmıştır, milletimiz devletine sahip çıkmıştır, milletimiz iktidarına sahip çıkmıştır. Demokrasi kazanmış, millet kazanmıştır.

 

Bu haber toplam 1722 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.