TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜNDEN GAZETEMİZE ZİYARET

İzmir’in Torbalı ilçesinde faaliyet gösteren ve ülkemizin en büyük biyodizel firması olan DB Tarımsal Enerji’nin Tarımsal Projeler Sorumlusu Hüseyin Yorulmaz ve beraberindekiler, gazetemizi ziyaret etti. Heyet, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ile bir süre görüştü. Sohbet ortamında geçen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. 

Hüseyin Yorulmaz, gazetemizin tarım sektörüne ve çiftçilere gösterdiği ilgiye teşekkür ederek çalışmaları hakkında bazı bilgiler verdi. Yorulmaz, 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle motorine biyodizel katılma zorunluluğu getirildiğini anımsatarak, ilimizde Kurtköy, Taşçılar ve Gökpınar’dan Aspir ve Kanola alımları gerçekleştirdiklerini ifade etti.  Ayrıca başkaca illerden Ketencik, Soya Fasulyesi ve Pamuk alımları yaptıklarını anlatan Yorulmaz, şöyle devam etti:

“Türkiye’nin en büyük biyodizel firması olarak ekim zamanından hasat zamanına kadar çiftçimizle birlikte hareket ediyoruz. Yüzde yüz yerli ve milli üretim prensibiyle çiftçilerimize teknik destek sağlayarak ürünlerini alım garantisi veriyoruz. Bakanlık, EPDK ve TAGEM ile birlikte ortak projelerde yer alıyoruz. Bilecik ilinde de yağlı tohum bitkileri yetiştiren Kurtköy, Gökpınar ve Taşçılar köylerimizde çiftçilerimizle birlikte çalışıyoruz. Türk çiftçisinin kalkınması ve daha iyi noktalara gelmesi adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu bağlamda, Sakarya Gazetesi’nin de yerli ve milli tarım hassasiyetlerine, çiftçinin sesi olması için verdiği gayretlere çok teşekkür ederim” dedi. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’da DB Tarımsal Enerji’nin Tarımsal Projeler Sorumlusu Hüseyin Yorulmaz ve beraberindekilere teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

turkiyenin-en-buyugunden-gazetemize-ziyaret2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2004 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.