TÜRKMENOĞLU'NU A HABER'DE DİNLEYECEĞİZ

TÜRKMENOĞLU'NU A HABER'DE DİNLEYECEĞİZ

Bilecik Giyim Mensucat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası tarafından "Halk Buluşması" adı altında yapılacak Anayasa Değişikliğiyle ilgili bilgilendirme toplantısı iptal edildi. 

Bilecik TSO toplantı salonunda düzenlenmesi planlanan toplantıya Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu katılacaktı. Baş Danışman Türkmenoğlu, bu akşam saat:21:00'da A Haber'de bir programa katılacağından dolayı Bilecik'teki programını iptal ettiğini söyledi. Bilecik'e gelerek Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret eden ve ardından Şeyh Edebali Türbesi'ne giderek Tarih Şeridini gezen Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu burada gazetecilere bir açıklama yaptı. "Bilecik benim anne memleketim. Çocukluğum genç kızlığım buralarda geçti. Hala da öyle Bozüyükle Bilecikle bağlantımız kesilmemiştir. İnşallah başka bir zaman geleceğim." diyen Baş Danışman Türkmenoğlu; "Ben çok özür diliyorum herkesten. Ama sonradan gelişen bir olay. Biliyorsunuz ulusal kanalda da bunu anlatmak önemli. Türkiye'de de yanlış ve yalan haberler havada uçuşuyor. Vatandaşımız yanlış bilgilendirilmeye çalışıyor bazı kişiler tarafından. Biz doğrusunu anlatacağız. Takdir vatandaşın diyeceğiz. İnşallah bu akşam saat:21:00'da hepinizi A Haber'e bekliyorum" dedi. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı'da Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Türkmenoğlu'nu başka bir zaman ilimize beklediklerini ifade ederek: "Cumhurbaşkanlığı sistemiyle alakalı bir program olacaktı. Sayın vekilimizin A Haber'de saat:21:00'da programları var. Onun için A Haber'de olacak. Artık vekilimizi A Haber'deki programdan dinleyeceğiz. İnşallah hem bize hem Türkiye'ye Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle ilgili açıklamalarda bulunacaklar. Ben bu anlamda bir Bilecikli olarak da şehrimizi ziyaret etmeleri, gelmeleri nezaket gösterip bu hassas durumu bize ilettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah başka bir zaman başka bir programda kendilerini ağırlamak istiyorum." dedi. 

Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Ayşe Türkmenoğlu'nun Bilecik ziyaretine, Başkan Yağcı'nın yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı Ümran Karayiğit, Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Servet Yılmaz ve bazı partililer eşlik etti.

turkmenoglu-a-haberde-1.jpg

 

İlgili Haberler

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3510 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum