TÜZÜN KAYDINI YAPTIRDI

TÜZÜN KAYDINI YAPTIRDI

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 27. Dönem Milletvekili kaydını yaptırdı.

Tüzün, Bilecik’te mazbatasını aldıktan sonra Meclis’te oluşturulan kayıt bürosunda kaydını yaptırdı ve otomatik oylamalarda kullanabilmek için parmak izi verdi, ardından yeniden milletvekili rozeti taktı.

Meclis’in en kıdemli milletvekillerinden biri olan, aynı zamanda 26. Dönemin TBMM Başkanvekili görevini yerine getiren Tüzün, kaydını yaptırdıktan sonra şunları söyledi:

“Öncelikle bu görevi tekrar şahsıma layık görerek beni onurlandıran Bilecik’li vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bu zamana kadar Bilecik’in ve Türkiye’nin her türlü sorununu Meclis gündemine getirerek çözüm bulmaya çalıştım. Bundan sonra da Bilecik sorunlarının çözümü ve Türkiye’nin umudu olmaya devam edeceğim. Parlamenter Sistemin gücünün zayıfladığı ve tek kişinin istediğini yapabildiği bu ortamda pes etmeden Bilecik’in sesini çok güçlü bir şekilde duyurmaya çalışacağım. Vatandaşlarımızın her zaman yanımda olmaları bana güç veriyor, bu gücü en iyi şekilde kullanacağım. Bu sorumluluğun gereklerini yerine getirirken en büyük destekçim bana oy veren Bilecikli hemşehrilerim olacak.

Parlamentoda görev yaparken elbette ki sadece oy verenlerin değil, tüm Bilecik halkının, tüm Türkiye’nin milletvekili olmak için gayret göstereceğim. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm Bileciklilere kapım her zaman sonuna kadar açık olacak" dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2242 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.