TÜZÜN'DEN OSMANELİ HABER GAZETESİ'NE ZİYARET

TÜZÜN'DEN OSMANELİ HABER GAZETESİ'NE ZİYARET

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Osmaneli ilçesinin tek yerel gazetesi Osmaneli Haber'i ziyaret etti. Milletvekili Tüzün ve beraberindeki partililer, Gazetenin Sahibi Mehmet Erdal ile Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem tarafından karşılandı.

Osmaneli Haber Gazetesi'nin ilçedeki çok büyük bir eksikliği giderdiğini ifade eden Milletvekili Tüzün,"Meclisteki yoğun çalışmalar sebebiyle gazetenize hayırlı olsuna gelememiştim. Erdal ailesi olarak yıllardır Bilecik yerel basınına vermiş olduğunuz emeklerden, objektif ve tarafsız haberciliğinizden dolayı sizleri kutluyorum. Osmaneli ilçemizdeki en büyük eksikliklerden biri olan yerel gazetenin yokluğunu giderdiğiniz için de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal'da Milletvekili Yaşar Tüzün'e ziyaretinden ötürü teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Erdal, basının vatandaşlar ile siyasetçiler arasında bir köprü vazifesi de gördüğünü dile getirerek,"Osmaneli Haber Gazetesi olarak bütün siyasilere kapımız açık. Kim bir şeyler anlatıp söylerse onlara da gazetemizin sayfaları açıktır. Bizleri ziyaret ettiğiniz için şahsım ve personelim adına sizlere tekrar teşekkür ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaret, günün anısına hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

osmaneli-haber-ziyaret2.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2486 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum