ÜLKÜCÜLER ÇAKIROĞLU’NU UNUTMADI

ÜLKÜCÜLER ÇAKIROĞLU’NU UNUTMADI

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, 20 Şubat 2015 tarihinde PKK’lı teröristler tarafından şehit edilen Eege Üniversitesi Ülkü Ocakları Sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu için bir dizi anma etkinlikleri düzenledi. İl merkezinde ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde gerçekleşen etkinliklerde Çakıorğlu yad edildi.

ulkuculer-cakiroglunu-unutmadi2.jpg

Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Fatih Yaşar ve beraberindekiler ilk olarak üniversitenin Gülümbe yerleşkesinde açılan resim sergisini gezdi. Ardından Çakıroğlu’nun hayatını konu edinen program Fen-Edebiyat Fakültesi kantininde icra edildi. Çakıroğlu için Kur’an-ı Kerim okundu. Ülkücüler daha sonra üniversite yerleşkesine Çakıroğlu için çınar ağacı dikti.

İl merkezinde devam eden programda, Şerif Paşa Camii’nde, Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Mevlid-i Şerif okutuldu.

ulkuculer-cakiroglunu-unutmadi3.jpg

Etkinliklere ilişkin açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları İl Başkanı M. Fatih Yaşar, “Üniversitede ihanete geçit vermeyen, 20.02.2015 tarihinde şehadet şerbetini içen ölümlü bedeniyle ölümsüz bir davayı yaşatan ülkücü şehitler kervanının son yolcusu şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu için üniversite teşkilatımızın yapmış olduğu anma programında bir araya geldik. Bu güzel ahde vefa örneğini gösteren yiğitlik abidesi Fırat yüzlü üniversite teşkilatımızın asil bozkurtlarını can-ı gönülden kutluyorum” şeklinde konuştu. 

ulkuculer-cakiroglunu-unutmadi4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2133 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum