'ÜLKÜCÜNÜN YERİ MHP'DİR, ÜLKÜ OCAKLARIDIR'

'ÜLKÜCÜNÜN YERİ MHP'DİR, ÜLKÜ OCAKLARIDIR'

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanı M.Fatih Yaşar'ÜLKÜCÜNÜN YERİ MHP'DİR, ÜLKÜ OCAKLARIDIR'

Bilecik Ülkü Ocakları İl Başkanlığı üniversite birimi tarafından düzenlenen 'Ülkede Birlik, Ülküde Birlik' gecesi gerçekleşti.

Programda konuşan Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanı M.Fatih Yaşar: "Bugün üç hilalin sancakların altında bulunmayıp, eleştiri adı altında kinlerini kusup, kendilerini ülkücü olarak pazarlayanlar şunu bilsinler ki; ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Ülkücünün yeri Ülkü Ocaklarıdır." dedi. 

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanı M.Fatih Yaşar, ülkücü hareketin binlerce yıllık duygu ikimine ve yüzlerce yıllık düşünsel temellere dayanan bir mazisi olduğunu ifade ederek başladığı konuşmasında şunları dile getirdi: "Bu şanlı mazi ve tefekkür dünyamız Türk milliyetçiliğini ve bu milliyetçiliğin siyasal ve toplumsal alandaki temiz yüzü ülkücü hareketi farklı kılmaktadır. 

Bizim yegane amacımız Türk İslam medeniyetinin kurucusu ve savunucusu olan ve bu yüzden de içeriden ve dışardan saldırılara uğrayan Türkiye Cumhuriyetini müdafaa etmektir. Bu bizim tarihi misyonumuzdur. Bu misyon Metehandan Bilge Kağan'a Sultan Alparslan'dan Osmangazi'ye Fatih Sultan Mehemt Han'dan Sultan Abdülhamid Han'a cumhuriyetimiz sembolü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ten Başbuğumuz Alparslan Türkeş'e kadar uzanan tarihi vazifedir. Bu tarihi vazife bugün Ülkücü Hareket tarafından üstlenilmektedir.

'TERÖR ÖRGÜTLERİNE KARŞI DEVLETİN YANINDAYIZ'

Bu mimvalde vatanimizda yönelen tehlikelerle mücadele etmek ve bunları yok etmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bundan yarım asır önce ülkemizi ele geçirmeye çalışan komünist tehlikeli karşısında vatanı savunan ve bu yüzden binlerce şehit veren ülkücü hareket, günümüzde de kansız terör örgütleri PKK, DHKPC, İŞİD ve FETÖ ile mücadelede devletin yanında her platformda mücadele etmeye devam edecektir." dedi.

Ülkü Ocakları Bilecik İl Başkanı M.Fatih Yaşar konuşmasının devamında MHP'yi bitirmeye ülkücüleri bölmeye çalışanlara seslenerek: "Şu an Türk milletinin güçlü kılan bütün değerlere saldırı vardır. İçeride ve dışarda psikolojik bir savaşla insanların umutları kırılmaya çalışılıyorken, kutsal vatanımız bu kadar sıkıntılı bir süreçten geçerken, bazıları düşmüş MHP'yi bitirmenin, ülkücüleri bölmenin peşine. Çünkü akbabaların bu hayalperestlerin bu hareketi bölmeye yönelik hayalleri var. Fakat bunlar değil, bu hareketi bölmeye feriştahı gelse gücü yetmez. 

ulku-ocaklari-bilecik1.jpg

'ÜLKÜCÜNÜN YERİ MHP'DİR, ÜLKÜ OCAKLARIDIR'

Bugün üç hilalin sancakların altında bulunmayıp, eleştiri adı altında kinlerini kusup, kendilerini ülkücü olarak pazarlayanlar şunu bilsinler ki; ülkücünün yeri Milliyetçi Hareket Partisi'dir. Ülkücünün yeri Ülkü Ocaklarıdır. Lidere teşkilata ve Türk milliyetçiliği ülküsüne sahip herkes buradadır.Liderinin emrinde kutlu sancağımızın altındadır. Gerisi ülkücüden ve ülkücülükten geçinmeye çalışan asalaklardır ve biz ülkü ocakları olarak buna asla müsaade etmeyeceğiz. Bugün ne yazık ki sözüm ona Ülkü devlerini sözde dava adamlarının her fırsatta sadakatten bahsedenlerin Nokta kadar menfaat için nasıl halden hale girdiklerini ibretle izliyoruz. Vazgeçilmezliği davada değil, kendinde zannedenlerin güçlerini oturdukları koltuklardan alanların, kimliklerini bu kutlu davadan devşirenlerin, her geçen gün bir kepazeliğine şahit oluyoruz. 

ulku-ocaklari-bilecik2.jpg

Ülküde birlik ülkede birlik diyerek yola çıktığımız bu zorlu günde ülkücü Milliyetçi Hareket yanlış bıraktığını sanan fikir yoksunları şunu iyi bilmeliler, ülkücü hareket yarım asırlık mazisiyle köklerini Türk milletinin özüne sallanan, gücünü Türk milletinden alan ulu bir çınardır.  Hareketimize zarar vermeye çalışanlar koca çınardan düşen bir yapraktan farksızdır. Başbuğumuzun dediği gibi, dalından kopan yaprağın akibetini ancak rüzgar belirler." dedi. 

Gecede ayrıca Ülkü Ocakları il Başkan Yardımcısı Oğuzhan Ayvaz ile Ülkü Ocakları Bilecik Üniversite Başkanı Yakup Hıçkıran'da birer konuşma yaparken Ülkü Ocakları Genel Merkez Sanatçısı Ozan Manas sahne aldı. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3927 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum