ÜNİVERSİTE SOSYAL TESİSLER RESTORANI AÇILDI

ÜNİVERSİTE SOSYAL TESİSLER RESTORANI AÇILDI

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Tesisler Restoranının açılış töreni gerçekleşti. 

Pelitözü Gölpark'taki açılış törenine Vali Tahir Büyükakın, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Tanju Selçuk Yücel, Cumhuriyet Başsavcısı Cuma Çoban, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, bazı daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ile üniversite personeli katıldı. 

universite-sosyal-tesisler-restorani2.jpg

29 Ocak Pazartesi günü saat:12:30'da gerçekleşen törende kurdele kesimi ve ikramlar yapıldı. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Sosyal Tesisleriyle ilgili konuşan Rektör İbrahim Taş, sosyal tesisinin iki kattan oluştuğunu alt katın halka açık restoran olarak hizmet verdiğini üst katın ise üniversite misafirhanesi olarak hizmet vereceğini söyledi. Taş şunları kaydetti: 'Sosyal tesisimiz iki kısımdan oluşuyor. Alt kısım restoran kısmı. Burayı bir müstecire kiraya verdik. Şuan da müstecir işletiyor. Üst kısımlar misafirhanelerimizden oluşuyor. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi misafirhanesi. Henüz hizmete girmedi. Yakın zamanda hazırlıklar tamamlanıp misafirhanemizde açılacak. 

Üniversite personellerimizin yanı sıra halka açık aynı zamanda. Bizim özellikle yurt dışından gelen öğrencilerimiz oluyor ERASMUS'la onların konaklaması veya kendi personelimiz ile şehir dışından diğer üniversitelerden ziyarete gelen, sempozyumlara gelen misafirlerimiz için burası kullanılacak. 

Burası gelir amaçlı değil. Asıl amacımız konaklamayı sağlamak, bu ihtiyacı gidermek için hazırladığımız bir proje.' dedi.

universite-sosyal-tesisler-restorani3.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum