ÜNİVERSİTEDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DOST ELİ

ÜNİVERSİTEDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DOST ELİ

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nde ortak seçmeli ders olarak verilen Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük dersi kapsamında toplanan kıyafetler, kampüs içinde yer alan Dostel Paylaşım Pazarı’nda ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Kıyafetler öğrenciler tarafından makinelerde yıkanıyor ve ütüleri yapıldıktan sonra tek tek askılıklara asılıp temiz bir şekilde ihtiyaç sahiplerine sunuluyor.

Öğrenci Kulüpleri ve Sosyal Merkez binasının içinde 36 no’lu odada yer alan Dostel Paylaşım Pazarı’ndan ihtiyaç sahibi öğrenci, personel ve yakınları ücretsiz olarak faydalanabiliyor. 7’den 70’e her yaşa uygun kıyafetin bulunduğu odada kıyafetlerin rahatlıkla denenebilmesi için aynalı soyunma kabinleri yer alıyor.  

Kullanmadıkları ihtiyaç fazlası kıyafetleri vererek projeye destek olmak isteyenler, Sosyal Sorumluluk ve Gönüllülük dersi hocaları Okt. Atike Yılmaz ve Yrd. Doç. Dr. Atıl Taşer ile iletişime geçebilir veya eşyaları Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Spor Salonu yetkililerine teslim edebilirler. Hizmetten faydalanmak isteyenler ise mesai saatleri içerisinde Spor Salonu yetkililerine başvurup Dostel Paylaşım Pazarı’ndan diledikleri kıyafetleri alabilirler. 

Proje kapsamında toplanan kıyafetler dönem sonunda Bilecik’te yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere ilgili kamu kurumlarına verilecek.

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1640 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum