USTALIK DÖNEMİNDEKİ TEK BAŞKAN

USTALIK DÖNEMİNDEKİ TEK BAŞKAN

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bayırköy Belediye Başkanlığı görevini 3'üncü kez kazanan AK Partili Mustafa Yaman, mazbatasını alarak ustalık dönemine resmen başladı. 

ustalik-donemindeki-tek-baskan2.jpg

Belediye meclis üyeleri, partililer ve çok sayıda destekçisi ile beraber ilçe seçim kuruluna gelen Mustafa Yaman'ı bu mutlu gününde Milletvekili Selim Yağcı ve Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk'te yalnız bırakmadı. 

BELDE HALKINA TEŞEKKÜR ETTİ

Mazbatasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Mustafa Yaman, kendisini 3'üncü kez başkan seçen belde halkına teşekkür etti. Önümüzdeki dönemin Bayırköy için büyüme ve yükseliş dönemi olacağını dile getiren Yaman, "Bayırköy’de oluşturduğumuz birlik ve beraberlik bu dönemde de artarak devam edecek. Sonuçta Bayırköy hedeflerimiz belli. Tüm halkımızın, sivil toplum örgütlerinin, siyasi partilerimizin katılımı ile oluşturduğumuz Bayırköy hedeflerine varmak için var gücümüzle, daha iyi bir gelecek için durmadan çalışacağız” dedi. 

ustalik-donemindeki-tek-baskan3.jpg

KURBAN KESİLDİ, İKRAM YAPILDI

Mustafa Yaman, 3'üncü dönemine başlarken gelenek haline getirdiği kurban kesimini yne unutmadı. Belediye binası önünde kurban kesilerek belde halkına ikramlarda bulunuldu. 

ustalik-donemindeki-tek-baskan4.jpg

USTALIK DÖNEMİNDEKİ TEK BAŞKAN

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Mustafa Yaman için özel bir durum daha oluştu. Seçim öncesi Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın ile birlikte 3'üncü döneme aday olan iki isimden biri olan Mustafa Yaman,  Muzaffer Yalçın'ın seçilememesiyle beraber şu anda Bilecik'te 3'üncü dönem başkanlık yapan tek isim oldu.

ustalik-donemindeki-tek-baskan5.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2759 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum