VAKİT ÇALIŞMA VAKTİ

VAKİT ÇALIŞMA VAKTİ

AK Parti, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve 27’nci Dönem Milletvekilliği seçimlerine ilişkin değerlendirme toplantısı düzenledi.

Gölpark Limon Kafe’de düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Milletvekili Selim Yağcı, Eski Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Nihat Can, Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit, Gençlik Kolları Başkanı Onur Şeker ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Ufuk Çakmak katıldı.

AK Parti’nin büyük başarı elde ettiği seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Kadrolar, seçimin geride kaldığına vurgu yaparak ‘Vakit çalışma vakti’ mesajını verdi.

vakit-calisma-vakti-haber2.jpg

YENİ HEDEF YEREL SEÇİMLER

AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, 24 Haziran zaferinin ardından yeni hedeflerinin yerel seçimler olduğunu belirterek, “Bilecik’teki 11 belediyede AK Parti bayrağını dalgalandırmak istiyoruz” dedi.

ELDEMİR’DEN YAĞCI’YA TAM DESTEK

Eski Milletvekili Halil Eldemir ise AK Parti iktidarlarının Bilecik’e yaptığı hizmetlerin Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan hizmetlerden çok daha fazla olduğuna dikkat çekerek, “Bundan sonrada artarak devam edecek. Milletvekilimiz Selim Yağcı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

BİLECİK, SİYASETİ BAŞLAYACAK

AK Parti Milletvekili Selim Yağcı, ülkemizin 24 Haziran seçimleriyle çok önemli bir virajı döndüğüne dikkat çekerek, yeni sistemin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını diledi. Milletvekili Yağcı, seçimin geride kaldığına dikkat çekerek, “Artık parti siyaseti bitti. Bilecik siyaseti başlayacak. Hep birlikte ilimize en güzel hizmetleri yapmak, yatırımları getirmek ve takip etmek adına vargücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu.

AK kadrolar ayrıca ilimizi TBMM’de temsil edecek diğer milletvekili Yaşar Tüzün’ü tebrik ederek, verdikleri desteklerden ötürü Bileciklilere teşekkür etti.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum