‘VALİ BEYİN TALİMATI DİKKATE ALINMIYOR MU?’

‘VALİ BEYİN TALİMATI DİKKATE ALINMIYOR MU?’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pazaryeri İl Genel Meclis Üyesi Haluk Filizli, geçtiğimiz il koordinasyon kurulu toplantılarında gündeme getirdiği Pazaryeri kavşağının aydınlatılması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Konuyla ilgili herhangi bir gelişmenin yaşanmadığını söyleyen Filizli, “Vali beyin talimatı dikkate alınmıyor mu?” diye sordu.

Filizli, Pazaryeri kavşağında meydana gelen trafik kazalarına dikkat çekerek, “Bundan 6-7 ay önce gerçekleşen bir il koordinasyon kurulu toplantısında Pazaryeri kavşağının aydınlatılması konusu gündeme getirdim. Sayın valimiz o dönem ‘Bu işi çözün’ yönünde talimat verdi. O zamandan bu yana birçok kaza meydana geldi. Canlar yanıyor ve yanmaya devam ediyor Vali beyin talimatı dikkate alınmıyor mu?” dedi.

Haluk Filizli’nin açıklamalarına cevap veren İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant ise konuyla ilgili sürecin devam ettiğini ifade etti. Aydınlatma çalışmasının karayollarının sorumluluğunda olduğunu ve OEDAŞ ile de yapılan görüşmelerle sürecin işlediğini aktaran Nalbant, “Karayollarına proje gönderildi ve valilikteki aydınlatma komisyonuna bilgi verildi. Karayollarının iç işleyişinin devam ettiğini biliyorum. İhmal edilmiş değil, yazışmalar sürüyor” dedi.

vali-beyin-talimati-dikkate-alinmiyor-mu2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3653 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.