Vali Bilal Şentürk, müjdeli haberi duyurdu ‘Rahatladık ama rehavet yok!’

Vali Bilal Şentürk, müjdeli haberi duyurdu ‘Rahatladık ama rehavet yok!’

Vali Bilal Şentürk, covid-19 vaka sayılarında ciddi bir düşüş yakalandığını belirterek ‘Rehavete kapılmayalım’ uyarısında bulundu.

Bilecik Erdallar Basın Yayın San. ve Tic. Ltd. Şti Müdürü Mücahid Erdal ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe, Vali Bilal Şentürk’ü makamında ziyaret etti. Bilecik’in sosyo-kültürel yapısından tarih ve turizmine kadar birçok konuda görüş alışverişinde bulunulan ziyarette, pandemi süreci değerlendirildi. 
Bilecik halkının tedbirlere riayet etmesi sonucunda covid-19 vaka sayılarında ciddi bir düşüş yaşandığını açıklayan Vali Şentürk, sağlık sistemi üzerindeki yükünde hafiflediğini ifade etti. Vali Şentürk, vaka sayılarında tek haneli rakamlara ulaşıldığını dile getirerek, şöyle devam etti:
“Vaka sayılarımızda ciddi bir düşüş yakaladık. Hem vaka olarak hem de hastanemizin yoğunluğu bakımından oldukça rahatladık. Ancak bu durum bizleri rehavete sürmemeli. Çünkü Mayıs ayında sıfır vakaya ulaşmıştık ama orada tutamadık. Her zaman söylediğimiz gibi tedbirlere uymaya devam edeceğiz, kesinlikle rehavete kapılmayacağız” ifadelerini kullandı. 
Ziyaretin devamında, Bilecik’in sanayi ve tarım potansiyeli, üniversitenin şehre ola katkısı ile Bilecik’in gelecek vizyonuna ilişkin sohbet gerçekleştirildi.

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 3249 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum