VALİ BÜYÜKAKIN, KARARLI TAVRINI YİNELEDİ

VALİ BÜYÜKAKIN, KARARLI TAVRINI YİNELEDİ

Vali Tahir Büyükakın, Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "Kaybedecek tek bir evladımız yok" diyerek uyuşturucu ile mücadele konusundaki kararlı tavrını yineledi.

Bağımlılıkla Mücadele Toplantısı Vali Tahir Büyükakın başkanlığında Bozüyük Metristepe Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman, İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin ve yetkililerin katıldığı toplantıda değerlendirmelerde bulunan Vali Büyükakın, uyuşturucu ile mücadele konusundaki kararlı tavrını yineledi. 

kaybedecek-tek-bir-evladimiz-yok2.jpg

Uyuşturucunun kökünü kazımak için başlatılan mücadeleden vazgeçmeyeceklerine ve pes etmeyeceklerine vurgu yapan Vali Büyükakın, şunları kaydetti:

"Bağımlılığın her türü ile ve  her yaş grubundaki bağımlıları kurtarmak adına verdiğimiz mücadelemizi kararlılıkla sürdürüyoruz. Biz başta gençlerimiz olmak üzere bağımlı olan herkesi deyim yerindeyse sağlıklı bir birey haline getirene kadar bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz. Çünkü bizim en değerli hazinemiz ruhen ve bedenen sağlıklı bir nesil. Bu nedenle ilimizde tüm bağımlılık türleri ile titizlikle mücadele ediyoruz. Bu konuda son derece kararlıyız. Kaybedecek tek bir evladimiz tek bir vatandaşımız yok." 

Toplantı, ilçe ve il genelinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin ardından son buldu.

kaybedecek-tek-bir-evladimiz-yok3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2402 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum