VALİ BÜYÜKAKIN’DAN BOZÜYÜK TEMASLARI

VALİ BÜYÜKAKIN’DAN BOZÜYÜK TEMASLARI

Vali Tahir Büyükakın, Bozüyük’te bir dizi temaslarda bulundu. İlk olarak Bozüyük Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Vali Büyükakın daha sonra Bozüyük Belediyesi’ne oradan da Bozüyük TSO’ya geçti. Vali Büyükakın’ın son durağı ise Bozüyük Adliyesi oldu.
İlk olarak Bozüyük İlçe Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Büyükakın’ı ilçe Kaymakamı Hasan Yaman karşıladı. Kaymakamlık ofisinde görüşen ikili daha sonra Bozüyük Belediyesi’ne geldi. Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı tarafından kapıda karşılanan Vali Büyükakın ve beraberindekiler daha sonra Başkan Bakıcı ile birlikte Başkanlık makamında görüştü. Yaklaşık olarak 1 saat süren görüşmede Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Vali Büyükakın’a Bozüyük’teki tamamlanan ve devam eden projeler hakkında brifing verdi. Keyifli bir sohbet ortamında gerçekleştirilen görüşmenin ardından Vali Büyükakın, Kaymakam Yaman ve Belediye Başkanı Fatih Bakıcı beraberindekiler ile birlikte Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası’na geçti. 
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Buğra Levent ile birlikte toplantı salonunda gerçekleştirilen görüşmede oda üyeleri ile sohbet eden Büyükakın, TSO’nun faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Ticaret odasındaki görüşmenin ardından Adliye Sarayı’a geçen Vali Büyükakın, Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Kılıç ile görüştü. 
Bozüyük’te bulunduğu temaslardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Büyükaın yenilen öğle yemeğinin ardından Bozüyük ziyaretini tamamladı.

Bu haber toplam 1565 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.