VALİ BÜYÜKAKIN'DAN KARPUZLU TRAFİK DENETİMİ

VALİ BÜYÜKAKIN'DAN KARPUZLU TRAFİK DENETİMİ

Vali Tahir Büyükakın ''Bu Bayramda Ben de Trafik Polisiyim, Hatalı Sürücüye Kırmızı Düdük'' sloganıyla İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan kampanyaya destek vermek amacıyla Osmaneli İçmeler Bölgesi'nde gerçekleştirilen trafik denetimine katıldı.

Vali Büyükakın öncülüğünde gerçekleşen denetime, Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı, Osmaneli Belediye Başkanı Münir Şahin, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve İl Jandarma Komutan Vekili Yarbay Metin Şahin ile  İlçe Jandarma Komutan Vekili Rıza Gazel katıldı.

vali-buyukakindan-karpuzlu-trafik-dneetimi2.jpg

İçişleri Bakanlığının ve Emniyet Genel Müdürlüğünün bayramın ağız tadında geçebilmesi için başlattığı kampanyaya destek vermek ve farkındalık yaratmak için etkinlik düzenlediklerini ifade eden Vali Büyükakın, şöyle konuştu:

''Emniyet kemerinin takılması, cep telefonu kullanımı ve aşırı hız konusunda sürücüleri ikaz ediyor ve kendilerine iyi yolculuklar diliyoruz. Bayram boyunca bu çalışmayı emniyet ve jandarma teşkilatımızla birlikte 300 personel ve 40 devriye ile yürüteceğiz. Tüm temennimiz bayramın tadının kaçmaması, canımızı yakan durumlarla karşılaşmayız yönünde. Bunun için trafik kurallarına uyalım ve dikkatli olalım. Bu sayede inşallah kazasız belasız bir bayram geçireceğiz.''

Dönüş programının  geçmiş dönem istatistiklerine bakılarak yapıldığı bilgisini veren Vali Büyükakın, kazaların yorgunluk ve uykusuzluk nedeniyle sabaha karşı saat 00:04 ile 00:07 saatleri arası olduğuna dikkat çekerek, trafik denetimlerinin bu saatlerde yapılacağını ve sürücülere çay ikram edileceğini dile getirdi.

vali-buyukakindan-karpuzlu-trafik-dneetimi3.jpg

Alınan tedbir ve sürücülerin dikkatleri ile bayramın huzurlu bir şekilde geçmesini temenni eden ve iyi, bayramlar dileyen Vali Büyükakın, denetim sırasında yolculara Osmaneli karpuzu ikram etti.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2020 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum