VALİ ELBAN, KURUM MÜDÜRLERİNDEN BİLGİ ALDI

VALİ ELBAN, KURUM MÜDÜRLERİNDEN BİLGİ ALDI

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Süleyman Elban, başkanlığında yapıldı. Toplantıda, kurum müdürleri çalışmalarıyla ilgili Vali Elban'a bilgiler aktardı. 

Vali Elban, İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, İstanbul'un Beşiktaş ilçesindeki Vodafone Arena yakınında gerçekleştirilen menfur terör saldırısını kınayarak, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dileğinde bulundu. 

Zor bir dönemden ve süreçten geçildiğini, bunun sorumluluğu ve bilinciyle çalışmaları düzgün yapmanın birinci görevleri olduğunun altını çizen Vali Elban, şöyle konuştu:  

''Vatandaşın işini çözümlerken devletin imkanlarını ve kaynaklarını fazla yıpratmadan biran evvel hizmetin görülmesinin esas alınması gerekiyor. Düne göre bugün sorumluluğumuz daha ağır. Başta zamanımız olmak üzere personel de dahi hiçbir kaynağımızı lüks ya da hovardaca kullanabilecek bir konumda değiliz. Her kuruşun her liranın her dakikanın hesabını yapmak zorundayız ki bu ağır şartları ve sıkıntılı durumu en az sorunla en problemsiz şekilde aşalım. Hükümetimizin ve sayın Başbakanımızın tasarruf tedbirleriyle ilgili yeni bütçe ilkeleri ve yeni yılda uygulanacak ilke esaslarıyla ilgili hazırlıklı olmalıyız. Kaynakların kullanımında tasarrufa dikkat edeceğiz ve halkımıza örnek teşkil etmiş olacağız. Yapacağımız işlerden bir tanesi örnek olmamız gerekiyor. 2017 yılı için yapılması gereken ne varsa kış döneminde yapılmasında fayda var. 2017 yılının huzurlu, mutlu ve sağlıklı geçmesini diliyor, 2016 yılında yaşanan olayların bir daha yaşanmaması ümit ediyorum.'' 

Toplantı, kurum müdürlerinin çalışmaları hakkında bilgi vermesiyle sona erdi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3216 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.