VALİ ELBAN NOKTAYI KOYDU

VALİ ELBAN NOKTAYI KOYDU

23 Nisan günü oynanacak Bilecikspor-Vitraspor Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçında seyircilerinin oturacağı yer konusunda son sözü Vali Süleyman Elban söyledi. 

Vali Süleyman Elban,"Kale arkasına Vitraspor seyircisi, mavi portatif tribüne Bilecikspor seyircisi alınacak” dedi. 

Bilecik'te faaliyet gösteren Amatör Spor Kulüplerinden Bilecikspor ve Vitraspor Başkanları, Vali Süleyman Elban'ı makamında ziyaret etti. 

ValiElban, Amatör Spor Kulüpleri Fedenasyonu Başkanı (ASKF) Nusret Tosun,  Futbol İl Temsilcisi Engin Toku, Bilecikspor Kulüp Başkanı İsmail Cinoğlu ve Bozüyük Vitraspor Başkanı Mehmet Tahir Çiftçi Topçu ile yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette, hafta sonu oynanacak Bilecikspor-Vitraspor karşılaşmasında taraftara sağduyu çağrısında bulundu. 

Edebali Stadyumundaki şeref tribününün depreme dayanıklı olmaması ve yıkım kararı alınması nedeniyle her iki taraftarın da güvenli bir şekilde karşılaşmayı izlemeleri için gerekli tedbirlerin alınacağını belirten Vali Elban, şunları kaydetti: 

''Her iki takımımız da ilimizin güzide takımlarındandır. Karşılaşma sonunda ilimiz açısından kaybeden olmayacaktır. İlimizden bir takım kazanacaktır. Kulüp yöneticilerinin stadın seyirci kapasitesini göz önünde bulundurarak, taraftar yönlendirmeleri, güvenliği tehdit edecek şekilde kapasiteden fazla taraftar alınması konusunda ısrarda bulunulmaması uygun olacaktır. Karşılaşmanın oynanacağı günün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına denk gelmesi ayrı önem ve mana kazandırmaktadır. Aynı zamanda Miraç Kandilinin de aynı güne denk gelmesi nedeniyle manevi olarak ta farklı bir iklim oluşacağından, tüm sporseverlerin sağduyulu olmaları en büyük temennimizdir.''         

Vali Elban, karşılaşmayı ev sahibi takım seyircisinin mavi tribünde, misafir takım seyircisinin de kale arkası tribününden izleyebileceklerini sözlerine ekledi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2946 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum