VALİ ELBAN'DAN OSMANELİ TEMASLARI

VALİ ELBAN'DAN OSMANELİ TEMASLARI

Vali Süleyman Elban, Osmaneli'nde bir dizi temaslarda bulundu. Osmaneli Kaymakamı Edip Çakıcı'ndan ilçe hakkında brifing alan Vali Elban, çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Elban'a İl Jandarma Komutanı Albay Hacı Mehmet İnce ile İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal eşlik etti. 

Osmaneli Hükümet Konağı önünde Kaymakam Edip Çakıcı, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Jandarma Komutanı Murat Göksu, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan Alaç ve daire amirleri tarafından karşılanan Vali Elban öncelikli olarak ilçenin genel durumu, devam eden yatırımlar ve ihtiyaçlar hakkında Kaymakam Edip Çakıcı'dan brifing aldı. 

Daha sonra Osmaneli Belediyesi'ni ziyaret eden Vali Elban, Osmaneli Belediyesi'nin yürüttüğü çalışmalar hakkında Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'den bilgi aldı. İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Elban restorasyon çalışmaları yürütülen tarihi Osmaneli Evleri ve Aya Yorgi Kilisesinde incelemelerde bulundu.

Vali Elban, inşaat çalışmaları süren Şehit Osman Er İmam Hatip Ortaokulu ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binasında incelemelerde bulunduktan sonra Osmaneli Belediyesi İçmeceler Tesisi'nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledikten sonra ilçeden ayrıldı. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1611 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.