Vali Şentürk, Bileciklilerden sabır istedi

Vali Şentürk, Bileciklilerden sabır istedi

Vali Bilal Şentürk, Bilecik şehir merkezine bağlantı sağlayacak köprülü giriş kavşağı çalışmalarının hızlandırılmasını isteyerek Bileciklilerden biraz daha sabır istedi.

Bilecik İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.  

Vali Bilal Şentürk başkanlığında, 2021 yılının 3’üncü il koordinasyon toplantısı İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, kaymakamlar, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri, belediye başkanları ve diğer kurul üyeleri katıldı.

Vali Bilal Şentürk, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 2021 yılında 358 adet proje uygulandığını, dönem sonu itibarıyla bu projelerden 54 adedinin bitirildiğini, 119 adedinde çalışmaların devam ettiğini, 83 adedinin ihale aşamasında olduğunu ve 102 adedine başlanmadığını bildirdi. 

Vali Şentürk’ün açılış konuşmasının ardından Karayolları 14. Bölge Müdürü Ömer Güzel tarafından çalışmalara ilişkin sunum yapıldı. Bölge Müdürü Güzel, Yenişehir yolunun büyük bölümünün yıl sonu itibariyle sona ereceğini kalan kısmın ise 2022 yılı içerisinde tamamlanacağını ifade etti. 

Müdür Güzel, Bilecik şehir merkezine bağlantı sağlayacak köprülü giriş kavşağı çalışmalarının ise Kurban Bayramı’ndan sonra büyük oranda biteceğini dile getirdi. 

Vali Şentürk, çalışmaların hızlandırılmasını istedi

Vali Şentürk, Bölge Müdürü Ömer Güzel’in sunumunun ardından yaptığı konuşmada, giriş kavşağı çalışmalarının hızlandırılmasını isteyerek Eylül ayında tamamlanmasını arzu ettiklerini belirtti. Bilecikli vatandaşlardan biraz daha sabır isteyen Vali Şentürk, “Hızlanırsanız iyi olacak” ifadesini kullandı. 

bilecik-valisi-bilal-senturk1.png

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5704 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum