Vali Şentürk, bölge müdürüne laf çarpıttı!

Vali Şentürk, bölge müdürüne laf çarpıttı!

Vali Bilal Şentürk, başkanlık ettiği il koordinasyon kurulu toplantısında, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek’e laf çarpıttı.

Vali Bilal Şentürk, başkanlık ettiği il koordinasyon kurulu toplantısında, Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek’e laf çarpıttı. 

Bursa Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek, il koordinasyon kurulu toplantısında kısa bir sunum yaptı. Bilecik’te devam eden 2 çalışmalarının olduğunu ve koordinasyon gerektiren bir durum olmadığını söyledi. Vali Şentürk bunun üzerine “Vakıfların Bilecik’te fazla bir eseri yok galiba’ diyerek bölge müdürüne laf çarpıttı. Çünkü Bilecik’te Vakıflara ait 100’ün üzerinde eser bulunuyor. 

Ayrıca, Kuyulu Mescid’de gerçekleştirilen bir çalışmayla ilgili finansman sorununun çözüldüğünü ifade eden Vali Şentürk, bölge müdürüne bir kez daha göndermede bulunarak, “Siz proje hazırlayın biz kaynak buluruz” ifadesini kullandı. 

Vali Bilal Şentürk’ün Vakıflar Bölge Müdürü Emek’e karşı takındığı bu tavır Vakıflar Bölge Müdürlüğünün ilimize olan duyarsızlığının bir göstergesi olarak yorumlandı. 

Hatırlanacağı üzere; Vakıflar Bölge Müdürlüğünün Bilecik ile ilgilenmediğine ve adeta Bursa il müdürlüğü gibi çalıştığına dair daha önce birçok haber gazetemizde yer almıştı. Gelinen süreçte, Vakıfların Bilecik’e bakış açısında herhangi bir değişikliğin olmadığı ve Bilecik’e üvey evlat muamelesi yapıldığı bir kez daha gündeme geldi. 

vali-senturk-bolge-mudurune-laf-carpitti1.jpg

Bu haber toplam 5168 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum