VALİ ŞENTÜRK GENÇLERE SESLENDİ

VALİ ŞENTÜRK GENÇLERE SESLENDİ

Vali Bilal Şentürk, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Kariyer Günleri’nin açılışında yaptığı konuşmada, gençlere önemli mesajlar verdi. Başta üniversite gençliği olmak üzere ülkemiz gençlerinin kendilerini yetiştirmiş ve nitelikli bireyler olmaları gerektiğine vurgu yapan Vali Şentürk, “Yolumuz bozuk olabilir ama insanımız bozuk olamaz” dedi. 

Vali Şentürk, nitelikli bireyler yetiştirmek için devlet imkanlarının hazır olduğunu ve özel sektöründe bu konuda destekte bulunduğunu ifade ederek, şöyle konuştu:

“Sevgili gençler; üniversite okumak demek bazıları için hayata başlamayı geciktirmek gibi düşünülebilir ama öyle değil. Sizler üniversitemizdeki çeşitli program ve çalışmalarla hayata hazırlanıyorsunuz. Yolumuz bozuk olabilir ama insanımız bozuk olamaz. İnsanımız kendisini yetiştiren ve nitelikli bir yapıda olmak zorunda. Bunu hep birlikte sağlayacağız. Devletimizin, kurumlarımızın sağladığı imkânlar var, özel işletmelerimizin imkânları var. Bunların hepsini yetişme sürecinde sizlerin emrine sunarak sizlerin daha iyi yetişmenizi, gelecekte ülkemize, milletimize katkı sağlayacak bir donanımda olmanızı arzu ediyoruz. İnşallah bu etkinlikte bu konuda birçok gencimizin önünü açacaktır” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.