VALİ ŞENTÜRK HALKI DİNLEDİ

VALİ ŞENTÜRK HALKI DİNLEDİ

Vali Bilal Şentürk başkanlığında vatandaşların, taleplerini iletmeleri, güvenli, huzurlu ve sağlıklı yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla ''Halk Günü'' toplantısı gerçekleştirildi.

Merkez Başköy'de düzenlenen ''Halk Günü'' toplantısına Vali Şentürk'ün yanı sıra eşi Münevver Şentürk, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz ve daire müdürleri ile köy sakinleri katıldı. 

vali-sebnturk-halki-dinledi2.jpg

Köy Muhtarı Mehmet Karasu ile birlikte tarihi hamam ile geçmiş yıllarda yapılan İpekböcekliği konaklarında ve köyde incelemede bulunan Vali Şentürk, Baştacı Kadınlar Derneğini ziyaret ederek, yaptıkları yöresel ürünler hakkında bilgi aldı. 

''Amacımız, insanlarımızın daha rahat ve daha huzurlu ortamda yaşamlarını sürdürmelerini sağlamak'' ifadesinde bulunan Vali Şentürk, şöyle konuştu:

vali-sebnturk-halki-dinledi3.jpg

''Vatandaşlarımızın yaşadıkları yerde aldıkları kamu hizmetleriyle ilgili sıkıntıları, sorunları var mı? Sıkıntılarını dinlemek, çözüm üretebileceklerimize çözüm üretmek, beraber yapabileceklerimizi görüp, onları da devreye sokmak adına köylerimize ziyaretlerimiz oluyor. Bir çalışma yaparken, emek sarf ederken onun analizini iyi yapmak lazım.  Birlik olursanız yapamayacağınız iş yok. Köyün bir işi olduğunda ''İmece'' usulü yapmalıyız. Yapılacak işlerin bir tarafından herkes tutmalıdır. Hatta bana da söyleyin bende gelip işin bir ucundan tutayım. Devletin kaynağını kullanırken hassasiyet gösteriyoruz. Gerçekten o kaynağı orada kullanmak zarurimidir? yoksa biraz lüksmüdür? İsraf mıdır? değilmidir? diye bakıyoruz.''

vali-sebnturk-halki-dinledi4.jpg

Vatandaşlara söz vererek, talep, şikayet, sıkıntı ve önerilerini dinleyen Vali Şentürk daha sonra eşi Münevver Şentürk ile 94 yaşındaki Sadiye Gökçe'yi evinde ziyaret ederek, sohbet etti.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2439 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum