VALİ ŞENTÜRK, OSB ALANLARINI İNCELEDİ

VALİ ŞENTÜRK, OSB ALANLARINI İNCELEDİ

Vali Bilal Şentürk, Gölpazarı ve Yenipazar'da kurulması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanlarında incelemelerde bulundu. İlçe kaymakamları ve belediye başkanlarından çalışmalara ilişkin detaylı bilgiler alan Vali Şentürk, yerinde tespitler yaptı.

vali-senturk-osb-alanlarini-inceledi2.jpg

Vali Bilal Şentürk, Gölpazarı ve Yenipazar ilçelerinde çeşitli ziyaret ve incelemede bulundu.  

Gölpazarı Kaymakam İbrahim Güneş ve Belediye Başkanı Hayri Suer ile diğer ilgililer tarafından karşılanan Vali Şentürk, kurulması planlanan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) alanında incelemede bulundu.  

Şehit Kemal Ay Lisesi ile İmam Hatip Lisesi Pansiyonu ve Tatbikat Cami inşaatında da incelemede bulunan Vali Şentürk, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Gölpazarı Belediye Başkanlığına seçilen Suer'e, iadeyi ziyarette bulunarak, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cengiz Topel Ortaokulunu ziyaret ederek, öğretmen ve öğrencilerle sohbet eden Vali Şentürk, eğitim ve öğretimin önemine değinerek, ''Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Bizden daha iyi olmak zorundalar. Bir şey veriyorsanız bunun karşılığını alırsınız. Bu arada her bir öğretmenimizin de moral ve motivasyonunu hep beraber yükseltmemiz lazım.'' dedi.

vali-senturk-osb-alanlarini-inceledi3.jpg

Keskin, Akçakavak ve Hacıdurmuşlar grup köy yolundaki sıcak asfalt çalışmasını inceleyen Vali Şentürk, ilçede yaşayan yaşlı bir aileyi ziyaret etti.

Daha sonra Yenipazar Kaymakamı Yavuz Kartal'ı ziyaret eden Vali Şentürk, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Yenipazar Belediye Başkanlığına seçilen İlhan Özden'e, iadeyi ziyarette bulundu.  

Bilecik Valiliğince, başarının artırılması, motivasyonun sağlanması, meslek seçimi ve yeteneklerin keşfedilmesi amacıyla ilçelerde de uygulanan  proje kapsamında Yenipazar Belediye Başkanına refakat eden öğrenci Osman Mert Özmen, Kaymakam Kartal ve Belediye Başkanı Özden ile birlikte Hayvancılık İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması planlanan arazide incelemede bulundu.

vali-senturk-osb-alanlarini-inceledi4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2723 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum