Vali Şentürk'ten 10 Kasım Mesajı

Vali Şentürk'ten 10 Kasım Mesajı

Vali Bilal Şentürk, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

"Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Büyük Önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 82. yıl dönümünde rahmet ve minnetle yad ediyoruz. 

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, yok edilmek istenen milletimizi ayağa kaldırmış, yanmış, yıkılmış yurt toprakları üzerinde yeni bir devlet kurarak bizlere demokratik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke ve aydınlık yarınlar armağan etmiştir. 

Hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık mücadelesinde gücünü, Türk milletine olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü anlamanın yolu, onun göstermiş olduğu yolda, çağın şartlarına uyarak yeni hedefler koymak ve bu hedeflere kararlı adımlarla ilerlemektir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu, Kurtuluş savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, milli mücadelemizin kahramanlarını ve vatanın bölünmezliği uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz."

Bu haber toplam 1825 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.