Vali Şentürk’ten ‘Anneler Günü’ mesajı

Vali Şentürk’ten ‘Anneler Günü’ mesajı

Vali Bilal Şentürk, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Anne sevgisi, sevgilerin en güzeli, en kıymetlisidir” dedi.

Vali Bilal Şentürk, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Anne sevgisi, sevgilerin en güzeli, en kıymetlisidir” dedi. 

Mesajında, annelerin verdikleri emeklerin karşısında haklarını ödemelerin mümkün olmadığını dile getiren Vali Şentürk, annelerin gülen yüzlerinin en değerli hazine olduğuna dikkat çekti. 

Vali Şentürk, mesajının devamında, şunları kaydetti:

“Nefes aldığımız her gün annelerimizin merhametine, şefkatine ve ilgisine layık olmaya çalışmak bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev değil, içten gelen duygu olmalıdır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.

Annelerimiz, hatırlanmak, çocuklarını sadece ihtiyaç duyduğu zamanlarda değil, her an yanlarında görmek ister. Maalesef, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgın hastalık dolayısıyla, başımızın tacı annelerimizi ve tüm aile büyüklerimizi korumak adına fiziksel mesafe kurallarına uymak, onlara sevgimizi göstermenin en sağlıklı yolu olacaktır.

Bu duygularla, yüreğinde taşıdığı sınırsız sevgi ve sabırla, bizleri büyütüp yetiştiren, yerleri doldurulamaz tüm annelerin, şehit ve gazi annelerinin, huzurevlerinde bizlere emanet edilen annelerin 'Anneler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."
 

Bu haber toplam 943 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.