Vali Şentürk'ten bayram mesajı

Vali Şentürk'ten bayram mesajı

Vali Bilal Şentürk, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, covid-19 salgınının devam ettiğine dikkat çekerek bayramda dikkatli olunmasını istedi.

Vali Bilal Şentürk, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, covid-19 salgınının devam ettiğine dikkat çekerek bayramda dikkatli olunmasını istedi. Ayrıca seyahat eden vatandaşlar için trafik kurallarına uyulması çağrısında bulunan Vali Şentürk, "Bilecikli hemşerilerime arz-ı veda ederken, en kalbî ve en hasbî duygularımla, sizleri Allah'a emanet ediyor, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum" ifadesini kullandı. 

Vali Şentürk, mesajında, şunları kaydetti:

"Toplumsal birlikteliğin samimiyetle yaşandığı, ortak değerlerimizin hatırlandığı bir Kurban Bayramı'na daha ulaşmanın huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. 

İnancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve beraberlik içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu özel günlerde, birbirimize ve ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. 

Covid-19 salgınına karşı milletçe verdiğimiz mücadeleye devam ederken, sosyal mesafenin gönül birlikteliğimize engel olmayacağını düşünerek, hem kendimizin hem de sevdiklerimizin hayatını tehlikeye atmamak adına bu bayramda da dikkatli hareket edelim. 

Hayatımıza sevgi, saygı, dayanışma ve hoşgörü duygularını egemen kıldığımız sürece, sorumluluk bilinci içinde daha güzel günlere hep birlikte ulaşacağımıza olan inancım tamdır. 

Ayrıca, bayram sevincimize gölge düşürmemek için yolculuğa çıkacak vatandaşlarımızdan, trafik ve sağlık kurallarına uymalarını, özellikle hız kurallarına azami derecede riayet etmelerini istirham ediyorum. 

 Bu duygu ve düşüncelerle; aynı zamanda tüm Bilecikli hemşerilerime arz-ı veda ederken, en kalbî ve en hasbî duygularımla, sizleri Allah'a emanet ediyor, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve kardeşlik getirmesini diliyorum." 

Bu haber toplam 2997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.