VALİ ŞENTÜRK'TEN GÖNÜLLÜLÜK VURGUSU

VALİ ŞENTÜRK'TEN GÖNÜLLÜLÜK VURGUSU

Vali Bilal Şentürk başkanlığında, ''Bağımlılıkla mücadele il koordinasyon kurulu'' toplantısı yapıldı.

Vali Şentürk, İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda, Vali Yardımcısı Mustafa Kemal Özgün, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal ve Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ile daire müdürlerinin katıldığı toplantıda, bağımlılıkla mücadelenin bir kararla veya eylemle sonuçlanacak bir konu olmadığını, bir süreç olduğunu belirterek, toplumun sağlığı, güveliği açısından sıkı takip edilmesi gereken kritik konu olduğunu kaydetti. 

vali-senturkten-gonulluluk-vurgusu2.jpg

Bağımlılıkla mücadelenin, toplumun her kademesi tarafından sahiplenilmesi gerektiğini vurgulayan Vali Şentürk, şunları ifade etti:

''Bağımlılıktan kurtulan insan tekrar bağımlı olabiliyor, kötü alışkanlıkları olmayan insan da hayatının bir evresinde böyle bir şeye düşebiliyor. Bağımlılıkla mücadeleye, tüm kamu, kurum ve kuruluşlarımızla, sivil toplum örgütlerimizle, her kesimden destek almak suretiyle topyekün süreklilik arz edecek şekilde devam edeceğiz. Her aşamada ve her platformda hassasiyetimizi ve görev bilincimizi sahaya yansıtmalıyız. Bu bir gönül işi. Gönül olmazsa bu işlerde sonuç hasıl olmuyor. İşimizi seveceğiz. Dolayısıyla işimizi gönüllü olarak yaparsak, hem sağlıklı bir toplum oluştururuz hem de bireysel olarak yaptığımız işten mutlu oluruz. Toplumda farkındalık oluşturarak, doğru yönlendirme içerisinde olmalıyız. Beraber yönlendiren ve beraber yönlenen olalım.''      

vali-senturkten-gonulluluk-vurgusu3.jpg       

Vali Şentürk, Bilecik'te Yeşilay Şubesinin kurulması yönünde çalışmaların yapıldığını, kısa süre içerisinde faaliyete geçeceğini bildirdi. 

Toplantı il genelinde yapılan çalışmaların değerlendirilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1537 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.