VALİ ŞENTÜRK'TEN HASTALARA MORAL ZİYARETİ

VALİ ŞENTÜRK'TEN HASTALARA MORAL ZİYARETİ

Vali Bilal Şentürk, Bilecik Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, hastalara ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

İl Sağlık Müdürü Kadir Keskin ve diğer yetkililer tarafından Müdürlük önünde karşılanan Vali Şentürk, yapımı devam eden 250 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı ile sağlık teşkilatının genel çalışmaları hakkında brifing aldı. 

vali-senturkten-hastalara-moral-ziyareti2.jpg

Daha sonra İl Sağlık Müdürü Keskin,Bilecik Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin Üçkardeş ve hastane yetkilileriyle birlikte hastanede incelemelerde bulunan, Vali Şentürk, servislerde ve yoğun bakım ünitesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Tedavi gören çocuklarla da yakından ilgilenen ve moral vermeye çalışan Vali Şentürk, ''Buraya insanlar şifa bulmak için geliyor. Doktorlarımızın moral ve motivasyonu önemli. Hasta ve hasta yakınlarımızın moralleri de ne kadar yüksek olursa tedavileri de o kadar iyi olur.Son yıllarda sağlık alanında büyük yatırımlar yapılıyor. İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın en önemli hedefleri arasında yer alıyor. '' dedi.

vali-senturkten-hastalara-moral-ziyareti3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2480 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum