VALİ'DEN SANAYİYE YAKIN İLGİ

VALİ'DEN SANAYİYE YAKIN İLGİ

Vali Tahir Büyükakın, göreve başladığı günden bu yana sanayi kuruluşlarına yakın ilgi gösteriyor. Sanayi kuruluşlarını ve sanayicileri sık sık ziyaret eden Vali Büyükakın, çalışmalar hakkında bilgi alıyor. Bilecik sanayisinin daha iyi noktalara gelmesi adına çalışmalara önem verdiğini belirten Vali Büyükakın, sanayicilere desteğe her zaman hazır olduğunu ifade etti.
Bilecik’in önemli işlere imza atan birçok markasının olduğuna vurgu yapan Büyükakın, şunları kaydetti:
“İsteğimiz, Ar-Ge çalışmasına, inovasyona, yeniliğe önem veren bu firmalarımızın başarılı grafiklerinin sürekli yükseldiğini görmek. Biz ilimizde hizmet veren tüm işletmelere her türlü konuda destek olmaya hazırız'' dedi.
Vali Tahir Büyükakın sanayi kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. 
Vali Büyükakın, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 102 metrekare alana kurulu Seranit Seramik Fabrikasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu. 
Seranit fabrikası yönetim kurulu icra üyesi Abdulhekim Yakut'tan işleyiş, üretim, ithalat ve ihracat hakkında bilgi alan Vali Büyükakın'a ziyareti sırasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş de eşlik etti. 
Üretim sahasını gezen ve işleyişi yerinde gören Vali Büyükakın, ''Bilecik'in sessiz sedasız önemli işlere imza atan birçok markası var. İsteğimiz, Ar-Ge çalışmasına, inovasyona, yeniliğe önem veren bu firmalarımızın başarılı grafiklerinin sürekli yükseldiğini görmek. Biz ilimizde hizmet veren tüm işletmelere her türlü konuda destek olmaya hazırız. Firmamıza işlerinde başarılar diliyorum.'' dedi. 
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren firma yetkilileri de Vali Büyükakın'a Bilecik'e hizmetlerinden ötürü teşekkür ettiler.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1831 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum