VALİLİKTEN KRİTİK UYARI

VALİLİKTEN KRİTİK UYARI

Bilecik Valiliği'nden yapılan açıklamada, Valilik yöneticilerinin adı ve ünvanları kullanılarak, bağış ve yardım talebi adı altında iş adamlarından para istendiğine dair duyumların gerçeği yansıtmadığına dikkat çekildi. Bu tür dolandırıcılık girişimlerine itibar edilmemesi istenilerek söz konusu durumlarla karşılaşılması halinde emniyet güçlerine haber verilmesi istendi.

Bilecik Valiliği’nce yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Son günlerde Valiliğimiz yöneticilerinin adı ve ünvanları kullanılarak, bağış ve yardım talebi adı altında iş adamlarından para istediğine dair duyumlar alınmaktadır.

Bilecik Valiliği'nin veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından veya vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi kesinlikle söz konusu olamaz.

Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla

karşılaşan vatandaşlarımızın ise Bilecik Valiliği'nin (0228 2121024), Emniyet Müdürlüğü'nün (155) veya Jandarma Komutanlığı'nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunulması önemle rica olunur.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2557 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.