Vatandaş, Başkan V. Subaşı’na şikâyette bulundu!

Vatandaş, Başkan V. Subaşı’na şikâyette bulundu!

Bahçelievler Mahallesi’nde oturan bir vatandaş mahallede gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarından ötürü mağdur olduklarını dile getirerek Bilecik Belediyesi Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na şikâyette bulundu.

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Kadın Kooperatifi’nce düzenlenen Bahar Şenliği programına katıldı. Burada vatandaşlarla sohbet eden Başkan V. Subaşı, Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet ettiğini söyleyen bir vatandaşın şikâyetiyle karşılaştı. Başkan V. Subaşı’na alt yapı çalışmalarından dert yanan vatandaş, “Her yer toprak çamur içinde, daha yeni düştüm yaralandım, çenem hala ağrıyor, bu çalışmalara bir son verilsin artık. Siz bizim başkanımızsınız sizden başka gidecek kapımız yok” diye şikâyette bulundu.

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ise vatandaşın bu şikâyetine karşılık mahalledeki çalışmanın OEDAŞ tarafından gerçekleştirildiğini kaydederek, “Öncelikle geçmiş olsun diyorum çok haklısınız fakat bu çalışmalar belediyenin çalışmaları değil, OEDAŞ kazıları yapılıyor şu anda. Bizler elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bu şikâyetinize de en kıza zamanda çözüm bulacağız” diyerek yanıt verdi.

vatandas-sikayette-bulundu1.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1625 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum