VATANDAŞ BİLDİRDİ, BİZ YAZDIK, BELEDİYE YAPIYOR

VATANDAŞ BİLDİRDİ, BİZ YAZDIK, BELEDİYE YAPIYOR

Bilecik Belediyesi, bir vatandaşın kapalı pazar tuvaletlerine ilişkin şikayetlerini konu edinen haberimizin ardından hemen harekete geçti. Belediyeden yapılan açıklamada, kapalı pazarda bulunan mescit, lavabo ve tuvalet alanlarına ilişkin kapsamlı bir çalışmanın başlatıldığı belirtildi. 

Hatırlanacağı üzere, hafta içerisinde gazetemize ulaşan ve pazarcı esnafından olduğunu belirten bir okurumuz, pazar alanındaki tuvaletlerden şikayet etmişti. Vatandaş, cep telefonu kamerasıyla çektiği fotoğrafları gazetemiz ile paylaşarak ilgililerden yardım istemişti. 

Vatandaşın bildirimi üzerine gazetemizde yer verdiğimiz konuyla ilgili gelişmeler yaşandı. Şikayetlere sessiz kalmayan Bilecik Belediyesi hemen bir çalışma başlatarak mescit, lavabo ve tuvalet alanlarına ilişkin kapsamlı bir düzenleme içerisine girdi.  

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışma ile pazar alanındaki lavabo ve tuvalet sayısının arttırılacağı, yapılacak ek binalar ile bay ve bayan mescitleri, bebek emzirme ve bakım odalarının vatandaşların hizmetine sunulacağı öğrenildi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3016 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum