VATANDAŞ FİYATTAN ŞİKAYETÇİ

VATANDAŞ FİYATTAN ŞİKAYETÇİ

Söğüt'te ikamet eden Halil Kahraman, Bilecik Devlet Hastanesi kantinindeki çay fiyatının yüksek olmasından  şikayet etti.

Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi'nde büyük bardaktaki çayın 1 TL olduğunu fakat Bilecik Devlet Hastanesi kantinin de ki küçük bardaktaki çay fiyatının 1,5 TL olduğunu ifade eden Kahraman: "Ben bu parayı veremeyecek insan değilim. Ama bu fark neden?" diye sordu. Kahraman şöyle konuştu: "Eskişehir mi büyük şehir, Bilecik mi büyük şehir? Eskişehir Osmangazi Tıp Fakültesi'nde büyük bardakta çay 1 TL iken Bilecik Devlet Hastanesi kantinin de küçük bardakta çay 1,5 TL. Ben bu parayı veremeyecek insan değilim ama bu parayı veremeyen insanlar gördüm. Ayrıca buraya gelen vatandaş mecburen geliyor. Keyif yapmak için gelmiyor. Ya hastası oluyor, ya da kendi hasta olduğu için mecburen geliyor. Çarşıda olsa bir yeri beğenmeyip farklı bir yere gider çayını içersin. Ama hastane öyle değil. Bir tek kantin var. Mecburen gidip çayı orada içiyorsun" dedi. 

Fiyatlarla ilgili yetkililere de bilgi verdiğini ifade eden Halil Kahraman: "Çay fiyatının yüksek olmasından dolayı şikayetimi hastane yönetimine ilettim. Fakat bana yetkililer kantin kirasının yüksek olduğunu ve bu yüzden çay fiyatlarının normal olduğunu söylediler. Bende şimdi soruyorum. Kantin kirasını; hasta olan, hastası olan, buraya mecburen gelen vatandaştan mı çıkaracaksınız? Tekrar söylüyorum ben 1,5 TL'yi veremeyecek adam değilim ama haksızlık karşısından susmak istemiyorum." dedi. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3970 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum