VATANDAŞ NE DEDİ?

VATANDAŞ NE DEDİ?

Milletvekillerinin karşılıklı söz düellosuna vatandaş ne dedi?

TBMM Genel Kurulu’nda devam eden içtüzük görüşmelerine Bilecik milletvekilleri damgasını vurdu. CHP Milletvekili Yaşar Tüzün’ün meclis kürsüsünden ilimiz sorunlarına atıfta bulunarak iktidarı eleştirmesine, AK Parti Milletvekili Halil Eldemir’de meclis kürsüsünden anında cevap verdi. 
Bilecik’i meclis gündemine taşıyan vekillerin bu söz düellosu, Bilecik kamuoyunda da çok farklı şekilde yankı buldu. Vatandaşlar tıpkı vekiller gibi konulara farklı bakış açıları sergiledi. 
Bilindiği üzere, Milletvekili Tüzün’ün ilimizin köklü sorunları yeni devlet hastanesi ve Yenişehir yoluyla ilgili eleştirilerine Milletvekili Eldemir ‘Çalışmaların devam ettiği’ yönünde cevap verdi. Vatandaşlardan bazıları hastane ve Yenişehir yolunun çok geç kaldığını, bazıları ise çalışmaların devam ettiğini ve tamamlanacağını ifade etti. 
Yine meclis kürsüsünden Bakanların Bilecik ile ilgilenmedikleri eleştirisinde bulunan CHP’li Tüzün’e Mv. Eldemir’den ‘Bakan ziyaretlerine kendisi de destek verirse, teşrif ederse bakanlarımızın Bilecik için yaptıklarını hep birlikte görmüş oluruz’ diyerek cevaplamıştı. Vatandaşlar bu tartışmayla ilgiliyse ‘Bakanlarımız ilgileniyor, hizmetler yapılıyor’ ile ‘Bilecik, ikinci plana atılıyor, ilgilenmiyor’ şeklinde iki farklı değerlendirmede bulundular.  
Mikrofonlarımızı uzattığımız Bilecikliler, farklı görüşlerde bulunsa da ortak bir noktada buluştu. Konu ne olursa olsun Bilecik’in isminin mecliste sürekli geçmesi gerektiğini belirten vatandaşlar,” Vekillerimiz varlıklarını hissettirmeli. 2 Vekilimiz de Bilecik'in çocukları önemli olan ilimizin menfaatidir” diyerek tartışmalara son noktayı koydu.

Bu haber toplam 2470 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum