VATANDAŞ SORUMLULARINA TEPKİ GÖSTERDİ

VATANDAŞ SORUMLULARINA TEPKİ GÖSTERDİ

Bilecik Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Yüksek Hızlı Tren Garı’nı birbirine bağlayan yol kenarında ve orta refüjde bulunan ağaçlarda görülen kuruluk vatandaşların tepkisini çekti. 

Kuruyan ve yaprakları dökülen ağaçları fotoğraflayan bir vatandaş WhatsApp ihbar hattımız aracılığıyla ilgililere seslendi. Gördüğü manzaranın oldukça üzücü olduğunu ifade eden vatandaş,"Sorumlular her kim ise bu ağaçların düştüğü durumdan ötürü cezalarını çekmeli" dedi. 

vatandas-sorumlularina-tepki-gosterdi2.jpg

İlgili vatandaş durumu birkaç kez belediyeye bildirdiğini ancak sonuç alınmadığını belirterek, şöyle devam etti:


"Bir ağaç çok zor yetişiyor, hazır dikilmiş ağaçlar kurumaya yüz tutumuş. O bölgede bahçem olduğundan bu yolu çok kullanıyorum ve her seferinde üzülüyorum. Sanırım yol karayollarının sorumluluğunda ama ne gelen var ne giden. Halbuki yazın sıcak günlerinde oralar sulansaydı bu ağaçlar kurumazdı. Dikmekle olmuyor bakmakta gerekiyor. Kim ilgilenecekse bu ağaçlarla bir an evvel bakıma alınması lazım aksi takdirde ağaç kalamayacak.

vatandas-sorumlularina-tepki-gosterdi3.jpg

Ayrıca oraya dikilen ağaçların hepsi cins ağaçlar, emimin ciddi paralar verilerek alınmıştır. Manevi olarak üzüntü verdiği gibi devletimiz içinde maddi kayıp oluşuyor" dedi. 

vatandas-sorumlularina-tepki-gosterdi4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2934 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum