VATANDAŞ YOLDAN ŞİKAYETÇİ!

VATANDAŞ YOLDAN ŞİKAYETÇİ!

İlimiz Beşiktaş Mahallesi’nde bulunan ve okullar bölgesi diye tabir edilen bölgede kullanılan yolun bir kısmının bozuk olması vatandaşların tepkisine neden oldu. WhatsApp ihbar hattımız aracılığıyla gazetemize ulaşan bir vatandaş, yolun neden asfaltlanmadığını sorarak yetkililere sesini duyurmaya çalıştı. 

İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Lisesi, Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi ve Bilecik Özel Eğitim İş Okulu öğrencilerinin kullandığı yolun toz duman olduğunu belirten vatandaş yetkililere şu çağrıyı yaptı:

“Bu yol nedense asfaltlanmıyor ve ne belediye nede özel idare oralı olmuyor. Çocuklarımız toz toprak içinde gidip geliyor, sınıflar ve camları sürekli toza maruz kalıyor. Biraz yağmur yağmaya başladıktan sonra yolda oyuklar oluşmakta ve kışın ayrı bir sorun. 

Ya dağın başına okul yaptırmasınlar ya da yaptırdıktan sonra sahip çıksınlar. Sormak lazım acaba kaç kez bu yolları gidip görmüşler. Kemal Sunal’ın davacı filminde bitmek bilmeyen davasına dönüştü herhalde yolumuzun yapımı, 7 sene sürecek gibi. Sesimize kulak verin” dedi. 

vatandas-yoldan-sikayetci2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2727 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum