VATANDAŞIN ASANSÖR ÇİLESİ!

VATANDAŞIN ASANSÖR ÇİLESİ!

Bilecik Devlet Hastanesi’ndeki asansörlerin yetersizliği vatandaşa zor anlar yaşatıyor. Bina içerisinde bulunan iki asansörden birinin kullanılmaması yoğunluk yaşanmasına sebep olurken, asansör başında uzun kuyruklar oluşuyor. Hastalar arasında zaman zaman tartışmalar yaşanıyor. Özellikle yaşlı ve engelliler üst katlara çıkmak için büyük zahmetler çekiyor. 

Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan bazı vatandaşlar yetkililerden çözüm talebinde bulundular. Geçtiğimiz günlerde hastaneye giden ve başından geçenleri anlatan vatandaşlar şunları kaydettiler:

“Hafta başında 75 yaşındaki annemi doktora götürmek üzere Bilecik Devlet Hastanesi’ne gittim. Hastanenin eski asansörüne binmek için ilerlerken oradaki yetkililer asansörün kullanılmadığını ve diğer asansöre gitmemizi söyledi. Asansörün başına gittiğimizde çok kalabalıktı ve sıranın bize gelmesini beklemeye başladık ancak zaman ilerledikçe annem ayakta durmakta iyice zorlanır duruma gelmişti. Asansör sürekli dolu gidip geliyordu ve birkaç kişi binse de talebi karşılamıyordu. Tekerlekli sandalye ile gelen, bebek arabası olan ve ayağı sakat koltuk değneği ile gelip bekleyenler vardı. Herkes ‘Şimdi bize sıra gelecek’ diye beklerken hastalar arasında tartışma çıktı. Bende zor yürüyen annemin koluna girerek 3. kata kadar zorlukla çıkarmak durumunda kaldım. 

Sağlıkta çağ atlayan ülkemizde böylesine bir sorunun yaşanmasına çok üzüldüm. Elbette hastanemiz eski, yenisi yapılıyor ama insanlar bu kadar mağdur edilmemeli. Yetkililer lütfen sesimize kulak versin ve sorunu çözsünler istiyorum” dedi.  

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2822 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum