VATANDAŞIN İŞİ UZAMASIN

VATANDAŞIN İŞİ UZAMASIN

Vali Tahir Büyükakın, eski jandarma binasında hizmet vermeye başlayan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ve Tapu Müdürlüğünü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Büyükakın, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen ve İl Müdürlerinin kendisine eşlik ettiği ziyarette, vatandaşların işlemlerinin mümkün olan en kısa sürede gerçekleştirilmesi yönünde talimat verdi. 

BİLECİK, YENİ UYGULAMAYA HAZIR

Ayrıca Vali Tahir Büyükakın, yeni yılda yürürlüğe girecek olan pasaport ve ehliyetlerin nüfus idareleri tarafından verilmesine ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, "Ehliyet ve pasaportta yeni uygulamaya hazırız" dedi. 

1-420.jpg

Vali Tahir Büyükakın, çalışmaları yerinde takip etmeye devam ediyor.  

Vali Büyükakın, eski jandarma binasında hizmet vermeye başlayan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü, Kadastro Müdürlüğü ve Tapu Müdürlüğünü’nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İŞLEM SÜRELERİ KISALACAK  

Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen ve İl Müdürlerinin kendisine eşlik ettiği incelemelerde vatandaşların başvurdukları süre ve çözüme kavuşturdukları süre arasındaki işlemleri en aza indirecek şekilde çalışılması talimatını veren Vali Büyükakın, vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

2-422.jpg

BİLECİK YENİ UYGULAMAYA HAZIR

İçişleri Bakanlığı tarafından yeni yılda yürürlüğe girecek olan pasaport ve ehliyetlerin nüfus idareleri tarafından verilmesi kararına Bilecik Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’nün hazır olduğunu dile getiren  Vali Büyükakın, "Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızda verimliliği en üst düzeye çıkarmak için çalışıyoruz." dedi.

3-316.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2998 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum