VATANDAŞIN ŞİKAYETİ GİDERİLDİ

VATANDAŞIN ŞİKAYETİ GİDERİLDİ

Vatandaşların çok kez şikayet ettiği Beşiktaş Mahallesi'ndeki okullar bölgesine giden yol tozdan kurtarıldı. Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma sathi kaplama yapıldı.

Ayrıca Bahçelievler Mahallesi'nde Özgün Sitesi'nin bulunduğu mevkiide mahalle sakinlerinin şikayetlerine neden olan yolunda önümüzdeki günlerde sathi kaplama yapılacağı öğrenildi. 

vatandasin-likayeti-giderildi2.jpg

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve birim müdürleri ile birlikte çalışmanın olduğu bölgede incelemelerde bulundu.

İncelemeler hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı; ''İlimiz Beşiktaş Mahallesinde bulunan ve okullar bölgesi olarak tabir edilen bölgede kullanılan bir kısım yolun bozuk olması sebebiyle vatandaşlarımızın mağduriyetini engellemek adına gereken yol asfaltlama çalışmalarını başlattık. Geçtiğimiz hafta kurulumunu tamamladığımız örnek tesislerden olan Sathi Kaplama Emisyon Tesisimizden faydalanarak, burada gerekli çalışmayı gerçekleştirdik. Teknik ekibimizle çalışmaları yerinde inceledik. Vatandaşlarımıza ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

vatandasin-likayeti-giderildi3.jpg

Başkan Yardımcısı Abdullah Ay da, geçtiğimiz hafta kurulumu tamamlanan Sathi Kaplama Emisyon Tesisi ile gerçekleştirilen çalışma kapsamında 10 metre genişliğinde ve 600 metre uzunluğundaki yol çalışması 2 saat gibi bir sürede tamamladıklarını kaydetti. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2765 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum