VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

VATANDAŞTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bozüyük Belediyesi tarafından Yediler Mahallesi Şahin Sokak'ta inşa edilen parkın tüm temizliği ve çimlerin bakımı çevrede oturan vatandaşlar tarafından yapıldı. 

Vatandaşlar bu örnek davranışları ile parklarına sahip çıktıklar.Yediler Mahallesi Şahin Sokak parkında bulunan havuzun ve parkın temizliğini yapan vatandaşlar aynı zamanda çimlerin sulama sistemini de açarak, parkın her daim yeşil kalmasını sağladılar. Rutin temizlik ve sulama çalışmalarını gerçekleştirmek üzere parka gelen görevliler gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Haberi alan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı duyarlılıklarından dolayı sokak sakinlerine sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür etti. 

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Bakıcı,"Tüm parkı kendi emekleriyle temizleyen duyarlı vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Devlet hizmetine gözü gibi bakan hemşehrilerimiz bizleri gururlandırıyor” diyerek parka bu şekilde sahip çıkan vatandaşlara teşekkür etti.

vatandastan-ornek-davranis2.jpg

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 2535 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.