YAĞCI DURUMA EL ATTI

YAĞCI DURUMA EL ATTI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu önünden geçen yol ile öğrencilerin çarşıya gitmek için kullandığı alternatif toprak yolda oluşan tozla ilgili şikayetlere sessiz kalmadı. 

Konuyla ilgili haberimizin ardından, Başkan Yağcı ile yurt yetkilileri arasında bir görüşmenin gerçekleştiği ve Yağcı'nın gerekli çalışmaların yapılacağını söylediği öğrenildi. Ayrıca Başkan Yağcı, minibüs hattının yurt önüne kadar genişletilmesi, bölgeye durak konulması için bir çalışma yaptırtacağı kaydedildi. 

Hatırlanacağı üzere, ilimizde öğrencilerin barınma sorununu büyük ölçüde ortadan kaldıran ve yapıldığı günden bu yana bir çok öğrencinin tercih ettiği Ertuğrulgazi Erkek Öğrenci Yurdu önünde bulunan yol, hem öğrencilerin, hem de mahalle sakinlerinin tepkisiyle karşılaşmıştı. 

Öğrenciler ve mahalle sakinleri, Edebali Konutları altında bulunan ve yurdun önünden geçen yol ile öğrencilerin çarşıya gitmek için kullandığı alternatif toprak yolda oluşan tozla ilgili şikayetlerini gazetemize anlatmışlardı. 

Gelinen süreçte, bahse konu yurtta gerçekleşen bir törene katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuyla ilgili yurt yetkililerinden bilgi aldığı öğrenildi. Başkan Yağcı'nın konuya kayıtsız kalmadığı ve gerekli çalışmaların yapılacağını söylediği kaydedildi. 

Ayrıca Başkan Yağcı, minibüs hattının yurt önüne kadar genişletilmesi, bölgeye durak konulması için bir çalışma yaptırtacağı kaydedildi.

Diğer yandan öğrencilerin çarşıya inmek için kullandığı patika yolun durumuyla ilgilide incelemelerde bulunulacağı belirtildi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3886 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum