YAMAN BAŞKAN BİR İLKE DAHA İMZA ATACAK

YAMAN BAŞKAN BİR İLKE DAHA İMZA ATACAK

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldelerinde bir ilki daha gerçekleştireceklerini söyledi. Bilecik’in ilk ışıklı stadının Bayırköy’de olacağını müjdeleyen Başkan Yaman,"Işıklı stadımız Bilecik'te ilk olacak" dedi.  

Bu sayede ilimizde gece maçlarının oynanabileceğine vurgu yapan Başkan Yaman,"Bizim Bayırköy futbol sahamız, gölet projemizin biraz altında kalmıştı. Gençlerimizin de bize bu yüzden biraz sitemleri oldu. Biz her zaman yapmışken en iyisi olsun istiyoruz. Sıradan bir stat yerine ne yapabiliriz diye düşündüğümüzde Amatör Spor Kulüpleri Başkanımızın bir toplantıda 'Sentetik çim sahalarda özellikle Ramazan aylarına denk gelen maçlarda sıcaklık çocukların top oynamasını engelliyor. Bir ışıklı stadımız olsa da Bilecik’te gece maçları oynatabilsek' dedi.

Bizde ilkleri seven bir belediye olarak bu işe giriştik ve çalışmalarımız başladı. Işıklı stadımız Bilecik’te ilk olacak, bu sayede de geceleri de maç oynanabilecek. İlk beton, temel ihalesini bitirdik. Hemen arkasından arkadaşlar sentetik yüzeyli çimine çıkıyorlar. Onun üzerine hemen elektriğine çıkılacak. Bu anlattığım kadar da uzun sürmeyecek. İnşallah Mayıs ayında bu stadımız bitmiş olacak" ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2685 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum