YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ!

YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ!

Vatandaşın taleplerine kulak veren haberimizin ardından jimnastikçi kızların 19 Mayıs kutlamalarında giydiği mayolar bu kez değişti. Aynı hatanın tekrarlanmayarak içinde bulunulan yanlıştan dönülmesi kamuoyunca olumlu karşılandı. Haberimizin ardından "Bilecik'in Akit'i Sakarya Gazetesi. Bu zihniyet Ensar Vakfının tecavüzcü zihniyetiyle aynıdır. Küçük bir kız çocuğunun mayosuyla uğraşmak hangi haber etiğini yakışır" diyen Mehmet Ergün'e ait Değişim Gazetesi'nin muhabirine de kapak oldu.

yanlistan-donuldu2.jpg

Geçtiğimiz yıl, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde gösteri yapan jimnastikçi kızların giydiği mayolar vatandaşın tepkisine neden olmuştu. Konuyla ilgili haberimiz kamuoyunda geniş yankı bulmuş ve ilgilerin duruma müdahale etmesi hususunda çok fazla yorum gelmişti.

AĞIZLARININ PAYINI ALDILAR! 

Konuya ilişkin haberimizin ardından Mehmet Ergün'e ait Değişim Gazetesi'nin muhabiri "Bilecik'in AKİT'i Sakarya Gazetesi Bu zihniyet Ensar Vakfının tecavuzcü zihniyetiyle aynıdır. Küçük bir kız çocuğunun mayosu için şu cümleleri yazmak hangi haber etiğine yakışır? Küçük çocukların yaptıkları gösteriler, giydikleri kıyafetlerin gölgesinde kaldı" demişti.

20 Mayıs 2016 tarihli Mehmet Ergün'e ait Değişim Gazetesi'nde "YOBAZLIK" başlığı ile verilen haberde "Törenin bitiminin ardından jimnastik yapan kızların mayolarına dikkat çeken bir yerel haber sitesi mayoların daha kapalı olabileceğine, minik kızların çıplak vaziyette olmalarının hoş bulunmadığına dair iddiaları gündeme getirdi. Bu iddiaları “sapkınlık” ve “yobazlık” diye yazdı.

yanlistan-donuldu3.jpg

Ancak Mehmet Ergün ve Değişim Gazetesi Muhabiri Mehmet Selim Saçtı ağızlarının payını aldı. Yaptığımız haberlerle toplumumuzun manevi değerlerine dil uzatan ve haberimiz üzerinden kara bir kampanya yürütmeye çalışan Mehmet Ergün'e ait Değişim gazetesi, haberimizi 'Yobazlık' ile örtüştürme gayretine girerek milli ve manevi değerlerimizi kendine düstur edinen Ensar Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti gibi kurumları yıpratmaya çalışmıştı. Ancak bu yılki 19 Mayıs kutlamalarında jimnastikçi kız çocukların giydiği kıyafetler Değişim Gazetesi ve o zihniyettekilere ağzının payını vermiş oldu. 

YANLIŞTAN DÖNÜLDÜ!

Gelinen süreçte, yetkililerin içinde bulundukları yanlıştan döndüğü ve bu kez aynı hatayı tekrarlamadıkları görüldü. Bu yılki 19 Mayıs kutlamalarında gösteri yapmak üzere sahneye çıkan jimnastikçi kız çocuklarına mayolarının altına tayt giydirildiği görüldü. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3661 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum