Yaralar sarılacak

Yaralar sarılacak

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Gölpazarı ve Yenipazar’da meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmak üzere devam eden çalışmalara katılarak sahada incelemelerde bulundu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Gölpazarı ve Yenipazar’da meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmak üzere devam eden çalışmalara katılarak sahada incelemelerde bulundu. Mv. Yağcı ve beraberindekiler koordinasyon toplantılarını gerçekleştirerek yerleşim yerlerinde ve tarım arazilerinde tespitlerde bulundular.

yaralar-sarilacak1.jpg

Milletvekili Selim Yağcı, Gölpazarı ve Yenipazar’daki incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde meydana gelen sel felaketi sebebiyle durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdikten sonra felaketten etkilenen köylerimizi ziyaret ederek alanda meydana gelen zararı yerinde inceledik.

yaralar-sarilacak2.jpg

Devletimiz tüm gücüyle sel felaketinin ilk gününden itibaren hemşehrilerimizin yanında olmaya ve yaralarını sarmaya devam ediyor. Rabbim ilimizi ve ülkemizi afetlerden korusun ve bir daha yaşatmasın inşallah.” ifadelerini kullandı.

yaralar-sarilacak3.jpg

Diğer yandan, Mv. Yağcı’ya ilçe kaymakamları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri ve muhtarlar da eşlik etti.

yaralar-sarilacak4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1790 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum