YARIM ASRI GERİDE BIRAKTILAR

YARIM ASRI GERİDE BIRAKTILAR

1 Ekim 1966 yılında yayın hayatına başlayan Yarın Gazetesi 50. yılı dolayısıyla kutlama programı gerçekleştirdi. Gökkaya Park'ta gerçekleşen kutlama programına Vali Süleyman Elban, Milletvekili Yaşar Tüzün, 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç, Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilçe ve belde belediye başkanları,  Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, bazı daire müdürleri ile basın kuruluşları, iş adamları ve esnaflar katıldı.  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan program daha sonra Yarın Gazetesi sahibi Mehmet Özgür'ün hayatını anlatan kısa filmin izlenilmesiyle devam etti.   Yarın Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cafer Elmas, Yarın Gazetesi sahibi Mehmet Özgür, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milletvekili Yaşar Tüzün ve Vali Süleyman Elban'ın konuşmalarının ardından gazetenin en eski abonelerine protokol üyeleri tarafından plaketler takdim edildi. Plaket takdimi sırasında Yarın Gazetesi'nin matbaasında uzun yıllardır çalışan Necmettin Kaya, gazete sahibi Mehmet Özgür'den plaketini aldığı sırada duygu dolu anlar yaşadı. 

Plaket töreninin ardından 50. yıl pastası protokol üyeleri ve Yarın Gazetesi çalışanlarıyla birlikte kesildi. Pasta kesiminin ardından program sona erdi.

yarim-asri-geride-biraktilar2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2310 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum