YENİ HASTANE İNŞAATINDA SON DURUM!

YENİ HASTANE İNŞAATINDA SON DURUM!

Yapımı devam eden 250 yataklı Bilecik Devlet Hastanesi'nde çalışmaların sorunsuz şekilde devam ettiğini belirten Bilecik İl Sağlık Müdürü Burak Öztop: 'Şuan da iş bitimi %9,5-10 seviyelerinde. Hastanemiz de inşallah belirtilen süre içerisinde bitecek.'

Geçtiğimiz Nisan ayında temeli atılan 250 yataklı Bilecik Devlet Hastanesi'nde çalışmalar sorunsuz şekilde devam ediyor. Yeni hastane inşaatı günden güne yükselirken şuana kadar yeni hastane inşaatının %10'u tamamlandı. 

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Bilecik İl Sağlık Müdürü Burak Öztop: 'Şuan da iş bitimi %9,5-10 seviyelerinde. Hastane inşaatımız program dahilinde devam ediyor. Şu anda deprem izolatörleri ile ilgili çalışmalar sürüyor. Yüksek şiddetli depremlerde alttan sarsıntıyı azaltacak izolatörler var. Buradaki ve Bozüyük'teki hastanelerimizde izolatörlerin kolonların üzerine yerleştirilmesi yapılıyor. Bu iş meşaketli ve teknik bir iş. Onu yerleştirdikten sonra hastane inşaatı daha da hızlanacak. Hastanemiz de inşallah belirtilen süre içerisinde bitecek." dedi. 

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bien Seramik fabrikası arasındaki alanda süren çalışmaların 2019 yılı ortalarında tamamlanması planlanıyor. Yeni hastane sahip olduğu özellikleriyle de dikkat çekiyor. 250 yataklı yeni Bilecik Devlet Hastanesi, 87 polikliniğe sahip olacak. 39 yoğun bakım ünitesi, 6 röntgen, 9 ultrason, 9 ameliyat odası, 21 diyaliz cihazını içinde barındıracak. Ayrıca helikopter pisti ile diğer hastanelerle de bağlantı kurulmuş olacak.

yeni-hastane-insaatinda-son-durum1.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 8429 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum