YENİ HASTANE YERİNİN KAMULAŞTIRMA ÜCRETLERİ ÖDENDİ

YENİ HASTANE YERİNİN KAMULAŞTIRMA ÜCRETLERİ ÖDENDİ

Bozüyük'te Yeşilkent Mahallesi’nde yapılacak yeni hastane yerinin kamulaştırma ücretleri vatandaşlar mağdur edilmeden bayramda ödendi.

Toplamda 52.000 metrekarelik alan üzerine yapılacak yeni hastanenin 40.000 metrekaresi Bozüyük Belediyesi tarafından kamulaştırılıyor. Kamulaştırılacak alanda hissesi olan vatandaşların Bozüyük Belediyesi ile uzlaşma yaparak Tapu Müdürlüğü’nde devir işlemleri tamamlanmış olan hak sahiplerinin kamulaştırma bedelleri bayram itibari ile hesaplarına yatırıldı. İşlemleri devam eden hak sahiplerinin kamulaştırma bedellerinin ise tapu devrinin yapılmasına müteakip ivedilikle yatırılacağı öğrenildi. 

Konu hakkında belediye tarafından yapılan açıklamada “Belediye Başkanımız Sayın Fatih Bakıcı’nın çağrısını kırmayarak ilçemizde büyük ve yeni bir hastane yapılması için duyarlı davranan ve ivedilikle imza atarak belediyemizle uzlaşan hemşehrilerimizin kamulaştırma bedelleri bayrama yetiştirilerek gerekli duyarlılık gösterilmiştir. Kamulaştırma konusunda hassasiyet gösteren vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliriz” denildi.

kamulastirma-ucretleri-odendi2.jpg

Yeşilkent Mahallesi’nde Musapınarı Mevkii ile Çağlar Kent arasında kalan alana yapılacak olan yeni hastane 200+50 yataklı olarak inşa edilecek. Yeni hastanede Palyatif Bakım Merkezi, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi ve Diş Protez Merkezi yer alacak. Bozüyük Belediyesi tarafından ivedilikle sürdürülen kamulaştırma işlemlerinin tamamlanmasının ardından hastanenin yapım süreci başlayacak.

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 5074 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.