YENİ HASTANENİN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI

YENİ HASTANENİN YÜZDE 70’İ TAMAMLANDI

Belediye Başkanı Nihat Can, Sağlık Bakanlığı tarafından ilimizde yapımı devam eden 250 Yataklı Bilecik Devlet Hastanesinin yapım çalışmalarında yüzde 70’lik oranın tamamlandığını kaydetti.

Belediye Başkanı Nihat Can, Sağlık İl Müdürü Uzman Dr. Serkan Keskin, Kamu Hastaneleri Başkanı Uzm. Dr. Ahmet Tuğrul Zeytin, Hastane Başhekimi Dr. Hüseyin Üçkardeş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanı Onur Karaman, belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, yapım çalışması devam eden hastanede incelemelerde bulundu.

yuzde-70i-tamamlandi2.jpg

Sağlık İl Müdürü Keskin ve Başhekim Hüseyin Üçkardeş’ten hastane özellikleri ve çalışmanın son durumu hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti eliyle Bilecik’te çok önemli bir eserin kazandırıldığını kaydetti.

 ‘’BİLECİK OTEL KONFORUNDA SAĞLIK ODALARI, 525 ARAÇLIK OTOPARK VE SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ HASTANEYE KAVUŞUYOR’’

Hastanenin sahip olduğu özellikleriyle örnek bir çalışma olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can; şunları söyledi:

‘’Sağlık İl Müdürümüz Uzman Dr. Serkan Keskin, Dr. Hüseyin Üçkardeş, AK Parti Merkez İlçe Başkanımız Nail Öztürk, Gençlik Kolları Başkanımız Onur Karaman, belediye meclis üyelerimiz ve partililerimizle beraberindeki değerli heyet ile ilimizde yapımı devam eden 250 Yataklı Devlet Hastanesi inşaat çalışmalarını yerinde inceledik ve bilgi aldık. Hükümetimizin şehrimiz ve insanımız için büyük bir hizmeti olan Yeni Devlet Hastanemizin yüzde 70’lik kısmı tamamlandı ve yakın zamanda insanımızın hizmetine girecek. Son teknolojik donanımı, otel konforunda sağlık alanları, 525 araçlık otoparkı ve karayoluna yakınlığı ile büyük bir çalışma olan Hastanemiz en güzel şekliyle tamamlanıyor. İlimizi ve insanımızı böyle güzel bir eser ile buluşturan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca, Bakan Yardımcımız Hemşehrimiz Halil Eldemir, Milletvekilimiz Selim Yağcı ve katkısı olan bütün devlet ve hükümet büyüklerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. ‘’

yuzde-70i-tamamlandi3.jpg

250 YATAKLI BİLECİK DEVLET HASTANESİ HİZMET ALANLARI

250 Yataklı Bilecik Devlet Hastanesi poliklinik ve diğer sağlık birimlerindeki bölümlere ek olarak, 1. Seviye Erişkin Yoğun bakım, 2. Seviye Erişkin Yoğun Bakım, 3. Seviye Erişkin Yoğun Bakım, 1. Seviye Yeni doğan Bakım, 2. Seviye Yeni doğan Yoğun Bakım, SDL Yatak, Travma Odası, İzolasyon Oda Sayısı, Resitütasyon, Dekontaminasyon – Acil Ortopedi Alçı Odası, Acil Röntgen, Acil Ultrason, Mahkum Servisi, Enfeksiyon Hastalıkları Servisi, Dahili – Cerrahi Servisler, Yanık Odası, Poliklinik, Poliklinik Ateşli Çocuk Günü Birlik Müdahale, Poliklinik NST Alanı, Poliklinik Kan Alma Alanı, Gebe Okulu, Diyabet Okulu, Denetimli Serbestlik Tedavi Hizmetleri, Madde Bağımlılığı Ayakta Tedavi Merkezi; Kan Transfizyon Merkezi, Tıbbi Laboratuvar (Biyokimya, Mikrobiyoloji, Patoloji), Onkoloji Hizmet Birimi, Ayaktan Kemoterapi Birimi ve TRSM; Ultrason, Röntgen, Mamografi, Kemik Dans. EKO, Kolonoskopi, Gastroskopi, Bronkoskopi, Ameliyathane Odaları, Diyaliz, Acil Servis, Çocuk Müşahade Odaları, Yetişkin Müşahade Odalarına sahip olacak.

yuzde-70i-tamamlandi4.jpg

Sözleşme bedeli 99.592.000 TL olarak belirlenen Yeni Devlet Hastanesi, polikliniklerin olduğu bölüm 4 kat, yatan hasta bölümü 6 kattan oluşan hastane, 525 araçlık otoparka sahip.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3153 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum